UA: РІВНЕ покаже Чемпіонат України з індорхокею

UA: РІВНЕ покаже Чемпіонат України з індорхокею

3 гру. 2021

4–5 грудня всі регіональні телеканали Суспільного покажуть наживо змагання Чемпіонату України з індорхокею сезону 2021–2022. Пряму трансляцію проведе Суспільне Суми.

Читайте також: Чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів покаже UA: ПЕРШИЙ

Індорхокей — різновид хокею, який грають у приміщенні з дерев’яним, вініловим чи лінолеумним покриттям. В Україні змагання відбуваються у двох чемпіонатах: вища ліга — жінки, суперліга — чоловіки. Команди зустрінуться на ігровому майданчику Палацу студентського спорту «СумДУ».

«Ми проводимо трансляцію чемпіонату, щоб глядачі побачили, які сильні команди з індорхокею є у Сумах, Вінниці, Житомирі. Знаково, що змагання проводяться у Сумах, де жіночий індорхокей має потужні традиції», — говорить спортивний журналіст Суспільне Суми та коментатор чемпіонату Олександр Качанов.

Розклад змагань:

4 грудня

  • 16:00–17:00 — пряма трансляція матчу «ШВСМ-Олімпія» (Вінниччина) —  ОШВСМ ХК «Фенікс» (Житомирщина). Чоловіки.

5 грудня

  • 16:00–17:00 —  пряма трансляція матчу МСК «Сумчанка» (Суми) —  «Динамо» (Суми). Жінки. 

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: