«Чому я вакцинуюсь» — серія відео з відомими людьми від команди Суспільне Рівне

«Чому я вакцинуюсь» — серія відео з відомими людьми від команди Суспільне Рівне

26 лис. 2021

Команда Суспільне Рівне підготувала серію тематичних роликів «Чому я вакцинуюсь» за участі відомих людей Рівненщини і України. Вони поділились своїми історіями і переконаннями щодо вакцинації від COVID – 19.

«Я і мої колеги чудово розуміємо, що колективний імунітет – це головний шлях до подолання коронавірусу. Саме тому усі працівники Суспільного у Рівному нині вакциновані. Особисто мене дивує, коли провідні країни світу, лідери у розвитку медицини мають 60-70, а то і більше відсотків вакцинації населення, а у нас повністю вакцинованих - 25. І тому, як на мене, це завдання Суспільного пояснити глядачам та слухачам, що вакцинація – це важливо. Для цього ми запросили відомих у Рівному та за його межами людей. Людей з різних сфер, думка яких варта на довіру.», — каже т.в.о. продюсера Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Участь у проєкті взяли: 

  • Олена Медвєдєва, письменниця, ініціаторка авторського видавництва книг ручної роботи «Креативна книга»;
  • Макс Кідрук, письменник, радіоведучий; 
  • Людмила Савуляк, скрипалька, учасниця тріо «Срібна терція»;
  • Богдан Когут, капітан футбольної команди «Верес» (Рівне);
  • Сергій Сидорчик, директор розробницького центру IT-компаній SoftServe.

П‘ять роликів вже транслюють в ефірі телеканалу UA: РІВНЕ, Українського радіо Рівне, ютуб-каналі та фейсбук-сторінці Суспільного у Рівному та усіх регіональних телеканалів Суспільного. Згодом, їхні адаптовані версії з’являться на цифрових платформах усіх регіональних Суспільних мовників.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: