«Запитай у лікаря»: телевізійний спецефір Суспільне Рівне

«Запитай у лікаря»: телевізійний спецефір Суспільне Рівне

15 лис. 2021

16 листопада о 19:00 на телеканалі UA: РІВНЕ у межах проєкту «Сьогодні. Головне» відбудеться спецефір «Запитай у лікаря».

  • Що потрібно знати про вакцинацію та вакцини проти COVID-19? 
  • Які стереотипи та перестороги щодо щеплень існують у населення? 
  • Як рівень вакцинації впливає на поширення вірусу на Рівненщині?  

Про це та інше у студії Суспільного тележурналіст Роман Свирида спілкуватиметься із сімейним лікарем, заступником директора Центру первинної медико-санітарної допомоги «Ювілейний» Миколою Доликом та  координаторкою з вакцинації у Рівненській області Оленою Гандзюк

Спецефір — інтерактивний. Запитання щодо вакцин та вакцинальної кампанії можна поставити на сторінках Суспільне Рівне у Facebook та Instagram. Зателефонувати чи надіслати повідомлення у Viber на номер телефону: +38 (098) 133 56 56

«Збираємо запитання від підписників сторінок у Фейсбук та Інстаграм до 19:00 16 листопада. А з 19:20 можна надсилати повідомлення та телефонувати у вайбер», — каже керівник проєкту «Сьогодні. Головне», ведучий спецефіру Роман Свирида.

На Рівненщині станом на початок тижня щеплення проти COVID-19 отримали понад пів мільйона осіб. Це майже 57% від усього дорослого населення області.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: