Чому пацієнти у Рівному платять за операції — нове розслідування проєкту «Четверта влада»

Чому пацієнти у Рівному платять за операції — нове розслідування проєкту «Четверта влада»

10 лис. 2021

На ютуб-каналі  та сайті новин Суспільне Рівне з’явилось п’яте медичне журналістське розслідування від команди розслідувачів з агенції «Четверта влада».

На телеканалі UA: РІВНЕ фільм вийшов в ефір у четвер, 4 листопада. Глядачі усіх регіональних телеканалів Суспільного побачили його у суботу, 6 листопада

У п’ятій серії журналісти-розслідувачі агенції «Четверта влада», готуючи матеріал для Суспільного, знайшли докази, що прооперовані і у Рівненських міській та обласній лікарнях самостійно оплачували базові медичні послуги, за які вже сплатила НСЗУ. І гроші ці потрапляли не на офіційні рахунки медзакладів, а у кишеню медпрацівникам та приватним структурам. У другій частині розслідування – про те, як порушують права пацієнтів у Рівненській міській лікарні.

Агенція журналістських розслідувань «Четверта влада» підготувала для Суспільного п’ять медичних розслідувань, які можна переглянути на ютуб-каналі Рівненської філії Суспільного. Адаптовані версії доступні на сайті suspilne.media  та у соцмережах мовника:

Проєкт обрано до реалізації на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним. Розслідування».

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: