Працівники Рівненської філії Суспільного вакцинувалися від грипу

Працівники Рівненської філії Суспільного вакцинувалися від грипу

29 жов. 2021

29 жовтня 20 працівників Рівненської філії Суспільного вакцинувались від сезонного грипу. Із проханням про вакцинацію працівників до центру первинної медико-санітарної допомоги «Центральний» звернулось керівництво первинної профспілкової організації. Оплатила 20 доз вакцини теж профспілка філії. Попередньо у колективі провели опитування і визначили кількість охочих.

«Ми знаємо, що covid мутує, але почали забувати, що грип теж мутує і має багато штамів. Це теж небезпечне захворювання із ускладненнями. Тому потрібно вакцинуватись. За словами лікарів, після вакцинації, перебіг хвороби легший. Тому щороку, у передзимовий період, профспілка Рівненської філії Суспільного ініціює проведення щеплень. Цьогоріч ми попросили провести щеплення у філії через завантаженість медичних закладів і маніпуляційних. Крім того, у медичних закладах нині багато людей із зони ризику, які проходять тестування на коронавірус чи стоять у черзі за щепленням, що підвищує ризик інфікування для наших працівників. Через те, вирішили провести щеплення у приміщенні філії», — говорить голова первинної профспілкової організацій Рівненської філії Суспільного Микола Штемпель.

«Питання щодо вакцинації від грипу я вивчив грунтовно два чи три роки тому під час проведення телеефірів на цю тему. Вакцинувався я і вся моя родина  за власні кошти, а цьогоріч, звісно скористався пропозицією профспілки, адже, на моє переконання, переваг вакцинування набагато більше ніж ймовірних загроз. Для журналіста важливий час і здоров’я, адже витрачати їх на хвороби зовсім ніколи. Крім того, зовсім не хочу наражати на небезпеку зараження свою родину», — ділиться редактор і ведучий телепроєкту «Сьогодні. Головне» телеканалу UA: РІВНЕ Олексій Бухало.

Працівники, які на момент вакцинації були на виїзді, зможуть зробити щеплення у поліклініці.

UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: