Суспільне Рівне співпрацюватиме із обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та центром «Спорт для всіх»

Суспільне Рівне співпрацюватиме із обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та центром «Спорт для всіх»

27 жов. 2021

27 жовтня підписаний і набирає чинності Меморандум про співпрацю Рівненської філії Суспільного із Рівненським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.

Відповідні документи підписали т.в.о продюсера Суспільного у Рівному Сергій Татаренко та голова Рівненського відділення Національного олімпійського комітету України Микола Петренчук.

Крім того, Сергій Татаренко та Микола Петренчук налагодили інформаційне партнерство, підписавши Угоду про взаємодію та співпрацю, між Рівненською філією Суспільного та обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Сьогоднішнє підписання – насправді це лише формалізація давніх дружніх відносин з обласним відділенням НОК та облцентром «Спорт для всіх». Ці структури проводять багато цікавих акцій, і Суспільне Рівне у тому чи іншому форматі їх регулярно висвітлює та, впевнений, висвітлюватиме й надалі. Але цим кроком ми хочемо, по-перше, показати, що спорт для нас важливий, це один з наших ключових векторів. Саме тому ми підписали Меморандум з підрозділом Національного олімпійського комітету, який є уособленням усього нашого спорту. А по-друге, ми хочемо сказати, що відкриті до дружніх стосунків й з іншими структурами, близькими нам за духом», — говорить Сергій Татаренко.

Ця співпраця сприятиме популяризації на платформах Суспільного здорового способу життя, занять фізкультурою і спортом, збереженню спортивних традицій області та України, промоції та інформаційній підтримці найцікавіших спортивних подій області та України.

    Читайте також: Міжнародні змагання зі спідвею у Рівному — на регіональних телеканалах Суспільного

«Одним з двох головних завдань Національного олімпійського комітету і центру «Спорт для всіх» є популяризація здорового способу життя, пропаганда ідей олімпізму. Це саме ті напрямки, за якими ми можемо поглибити співпрацю із суспільним мовником. Ми і раніше плідно взаємодіяли із Суспільним, а сьогодні ще й задокументували наші відносини. Ми завжди проводимо багато спортивно-масових заходів для різних соціальних і вікових категорій населення і завжди раді бачити на них фахових журналістів найпопулярнішої телерадіокомпанії Суспільного у Рівному. Приємно, що надалі, Рівненська філія Суспільного мовника буде нашим основним інформаційним партнером», — зазначив очільник Рівненського відділення Національного олімпійського комітету України та центру «Спорт для всіх» Микола Петренчук

UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: