Суспільне у Рівному відвідали майбутні юридичні журналісти

Суспільне у Рівному відвідали майбутні юридичні журналісти

25 жов. 2021

25 жовтня Рівненську філію Суспільного відвідали слухачі курсу неформальної освіти «Юридична журналістика»  навчально-наукового  інституту права Національного університету водного господарства та природокористування.

Гості ознайомились із роботою усіх підрозділів телерадіокомпанії, оглянули телевізійну і радіостудії. Дізнались про специфіку роботи журналістів ньюзруму, радіоведучих, команди діджиталу. Були присутніми під час підготовки і виходу в ефір телевізійного випуску новин та прямого ефіру на Українському радіо Рівне. 

Зустріч провів т.в.о. продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко.

«Як на мене, подібні екскурсії дуже потрібні не лише самим студентам, але і нам, представникам, Суспільного. Адже саме особисте спілкування – найшвидший і найефективніший шлях для передачі наших ідей та цінностей глядачам. Ці юнаки та дівчата про побачене розкажуть іншим – одногрупникам, рідним. І таким чином про Суспільне дізнається більше людей. Тому я ніколи не відмовляв у таких екскурсіях, завжди, коли мене про це просять, проводжу їх особисто, і навіть навпаки, при нагоді закликаю прийти і подивитися на нас зсередини. Адже це дуже важливо для завоювання нами довіри глядача та слухача», — говорить Сергій Татаренко.

 

По завершенні екскурсії і спілкування, гості підписались на діджитал-платформи мовника та поділились враженнями від побаченого і почутого.

«Чудові враження від робочої атмосфери на Суспільному. Приємно, що нам показали усі залаштунки. Це цінний досвід. Ексклюзивом сьогоднішнього дня стала підготовка до прямого ефіру і трансляція новин наживо, за якими ми могли спостерігати із апартної видачі програм»,  каже Анна Вернік, психологиня, слухачка курсу юридичної журналістики.

Зустріч відбулась із дотриманням карантинних вимог.

UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: