Одружились телеведучі Суспільного у Рівному

Одружились телеведучі Суспільного у Рівному

24 вер. 2021

Сьогодні, 24 вересня, у команді Суспільного у Рівному з’явилось молоде подружжя. Побрались кореспондентка і ведуча новин UA: РІВНЕ Тетяна Климчук, яка майже 9 років працює  у службі інформації Рівненської філії Суспільного, поєднуючи роботу в кадрі з підготовкою інформаційних випусків та Роман Свирида, колишній журналіст ньюзруму, очільник проєкту «Тема дня», а нині — редактор і ведучий інформаційно-аналітичного проєкту «Сьогодні.Головне», який має десятирічний стаж роботи на Суспільному.

Поєднало молодят телебачення. Обоє починали як репортери, а нині вони ведуть інформаційну програму «Сьогодні. Головне» та інші телепроєкти і без перебільшення стали «обличчями» Суспільного у Рівному. Одруження, кажуть, вплине лише позитивно на роботу.

«Нас звела наша улюблена робота, - розповідає Тетяна Климчук. — У нас все починалося з дружби, спочатку ми просто ходили, гуляли. Довго все розвивалося. Переконана, одруження позначиться лише позитивно на нашій роботі. Хоча Рома каже, що зі мною у парі йому вести складніше, ніж із іншими ведучими, бо я, буцімто, постійно його перебиваю», — розповідає наречена.

«Це чудова подія і не лише для Тані і Роми, а, переконаний, для усього нашого колективу, — говорить т.в.о. продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко. — Це прекрасно, що люди приходять на роботу, там одружуються. І те, як багато працівників філії прийшли сьогодні привітати молодят з одруженням, свідчить про гарний мікроклімат у нашому дружньому колективі. Додамо, що разом Тетяна та Роман вже вісім років. Команда Рівненського Суспільного вітає молодят! Бажаємо їм добрих новин, міцної любові, порозуміння та залишатися чудовою командою не лише на роботі, а і вдома», — каже Сергій Татаренко.


UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: