Концерт з фестивалю у Батурині наживо покажуть на UA: РІВНЕ

Концерт з фестивалю у Батурині наживо покажуть на UA: РІВНЕ

21 сер. 2021

22 серпня з 19:30 до 22:30 на телеканалі UA: РІВНЕ та на всіх регіональних телеканалах Суспільного.  наживо транслюватимуть концерт з ІІІ Батуринфесту «Шабля». Організовує трансляцію  Суспільний мовник Чернігівщини

«Ми організовуємо трансляцію, щоб усі, хто увімкне Суспільне цього дня, мали можливість гарно відпочити. Я знаю точно, що у тих артистів, яких ми побачимо, є енергетика, і вона передасться через екрани. Ми також спробуємо передати красу гетьманської столиці, природи Батурина, козацький дух, святковий настрій, який, я впевнений, пануватиме саме там», – говорить продюсер Суспільного Чернігова Артем Шелковий.

Читайте також: «Незалежність єднає» — святковий концерт на телеканалі UA: РІВНЕ

ІІІ Батуринфест «Шабля» проходитиме 21-22 серпня у гетьманській столиці Батурині, на Співочому полі парку Кочубеївський. Цьогоріч фестиваль присвячений 30-й річниці Незалежності України. Головна ідея Батуринфесту – «Же през ШАБЛЮ маєм ПРАВО» – проголошена гетьманом Іваном Мазепою в Батурині 300 років тому. З програмою заходів можна ознайомитись на фейсбук-сторінці фестивалю.

У програмі концерту:

  • Гурт «Лісапетний батальйон»;
  • Гурт «OT VINTA».

Концерт з Батурина можна буде переглянути в ефірі телеканалу UA: РІВНЕ, онлайн на сайті філії та на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Нагадаємо, UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивіться телеканал UA: РІВНЕ в ефірі і онлайн на сайті філії.