Понад півтори тисячі підписників вподобали телеграм-канал Суспільного Рівненщини

Понад півтори тисячі підписників вподобали телеграм-канал Суспільного Рівненщини

13 сер. 2021

Телеграм-канал Рівненської філії Суспільного  перетнув позначку у 1500 підписників. Це найвищий показник серед місцевих телекомпаній.

«Півтори тисячі підписників порівняно з іншими інтернет-ресурсами Суспільного Рівне це ніби й небагато. Втім, на фоні інших місцевих ЗМІ це гарний показник. Він демонструє те, що ми на правильному шляху. Телеграм росте і ми ростемо разом з ним. Плануємо зробити його ще кращим. Наприклад, хочемо саме через Телеграм-канал проводити різноманітні суспільно важливі опитування, переправляючи туди читачів з фейсбук-сторінки та інстаграм-каналу чи сайту філії. Тому закликаю тих, хто ще не підписався на телеграм-канал Суспільного у Рівному, терміново це зробити, адже наші новини заслуговують на вашу увагу і довіру», — каже т.в.о. продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко.

Діджитал-команда Суспільного Рівненщини  завжди оперативно публікує екстрені новини та матеріали з ексклюзивними коментарями, а подачу намагається зробити якомога простішою.

«У роботі ти шукаєш якісь приємності і якщо брати наші діджитал-платформи, то тут ми долаємо певні психологічні бар’єри. Ось півтори тисячі підписників на Telegram один із них. Колись ми з колегами дуже раділи, коли  у Facebook подолали позначку в 10 тисяч читачів, а зараз вже чекаємо 70 тисяч. В Instagram перетнули позначку в 30 тисяч, те ж саме і на Youtube. Чим більше число тим більший ефект магнетизму, люди доєднуються і це дуже кльово. Вдвічі приємніше те, що серед місцевих телекомпаній ми вийшли в лідери саме в Telegram. Ми відчуваємо, що працюємо не дарма», — говорить керівник діджитал-підрозділу Суспільного у Рівному Іван Марчук.


UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивіться телеканал UA: РІВНЕ в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: