Обов’язки продюсера Суспільного в Рівному тимчасово виконуватиме Сергій Татаренко

Обов’язки продюсера Суспільного в Рівному тимчасово виконуватиме Сергій Татаренко

5 сер. 2021

 

Із 10 серпня обов’язки продюсера Рівненської філії Суспільного тимчасово виконуватиме лінійний продюсер телеканалу UA: РІВНЕ Сергій Татаренко.

Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 02.08.2021 року, опублікованому на корпоративному сайті Суспільного.

Сергій Татаренко працює на Суспільному з перших днів його створення. До того, з 2006 року, — на Рівненській обласній телерадіокомпанії. 

Працював над багатьма медіапроєктами, насамперед, новинного спрямування. У 2010-му році інформаційна програма «День» телеканалу «РТБ», де головним редактором новин був Сергій Татаренко, стала номінантом національної телевізійної премії «Телетріумф» (номінація – Регіональна інформаційна програма).

З 2018 до 2021 року був учасником Проєкту співпраці Суспільного мовника та Офісу медіарозвитку Шведського радіо (SR MDO) «Підтримка регіоналізації суспільного мовлення в Україні». Як консультант долучався до розробки «Suspilne 2.0» — уніфікованого планера для виробництва теле-, радіо- й діджитал-продуктів із мультимедіагалереєю та інтеграцією CMS сайту suspilne.media.

У 2019 році був ведучим проєкту «Виборчий округ. Співбесіда» на UA: РІВНЕ. Має досвід ведення прямих ефірів на телебаченні, коментування трансляцій та продюсування спецпроєктів.

Упродовж шести років (2013-2019 рр.) був головою профспілкової організації Рівненської філії Суспільного. 

Нагадаємо, Михайло Чубай звільнився з посади продюсера регіональної філії Суспільного за власним бажанням.

UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивіться телеканал UA: РІВНЕ в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: