«Надихаюся героями своїх сюжетів», —  спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» у Рівному Настасія Захарчук

«Надихаюся героями своїх сюжетів», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» у Рівному Настасія Захарчук

8 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Рівне і його мешканців телеглядачі всієї України дізнаються від спецкореспондентки Настасії Захарчук та відеографа Миколи Штемпеля.  

Журналістка привітала усіх із річницею проєкту на впізнаваних локаціях і нагадала про цікавинки міста і його надзвичайних мешканців. Адже тільки у Рівному є музей під відкритим небом «Городище Оствиця» та один з найвеличніших храмів України — Рівненський Свято-Покровський кафедральний собор. 

Упродовж цього року телеглядачі Суспільного побачили історії десятків цікавих жителів Рівного та області, серед них: Олена Медведєва, яка створює рукотворні видання, які не мають аналогів в Україн,  Іван Сівак — заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках, Олександр Майструк — відомий фотохудожник з вадами опорно-рухового апарату. А ще Настасія Захарчук ділиться лайфхаками з усією Україною у ранковій рубриці «Господині на замітку».   

«Я надихаюсь героями своїх сюжетів. І теж створюю історію свого міста та ділюся лайфхаками з усією Україною. В мене для вас є ще багато історій. Щодня я їх збираю містом, щоб розказати зранку», — каже Настасія.

Крім основних рубрик, ранкова команда із Рівного готувала актуальні подієві увімкнення, у яких разом із експертами, висвітлювали важливі для Рівненщини та усієї країни теми.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: РІВНЕ та інших регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

UA: РІВНЕ, UA: Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивіться телеканал UA: РІВНЕ в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного UA: РІВНЕ: