Підозрюваний у підпалі «Лексуса» сам ледь не згорів – його затримали (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

9:15, 8 лис. 2019
 
Підозрюваний у підпалі «Лексуса» сам ледь не згорів – його затримали (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

У Рівному вночі на вулиці Коновальця підпалили «Лексус». Цей факт Суспільному підтвердив начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук. Він додав, що підозрюваного у цьому злочині затримали. Більш детальну інформацію наразі готують. Журналістові речник уточнив, що авто не належить представнику влади чи публічній особі.

Тим часом начальник Патрульної поліції області Сергій Мерчук на сторінці у Фейсбуці оприлюднив фото із затриманим та додав, що чоловіка із явними ознаками причетності до злочину наздогнали патрульні 4-ї роти. Через отримані опіки підозрюваного довелось оглядати медикам.
Інформація уточнюється та доповнюється.

10:15
Як уточнила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, екіпаж патрульних спільно з поліцейськими Рівненського відділу оперативно на вулиці Степовій розшукали 33-річного чоловіка, який, ймовірно, причетний до підпалу – нього згоріла частини штанів та була обпечена нога.

– Його госпіталізували до лікарні, де діагностували опік полум’ям обох рук, лівої ноги 1-2 ступенів, 10% поверхні тіла. Також, за зовнішніми ознаками, він перебував у стані сп’яніння. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що транспортний засіб «Lexus» належить 32-річному рівнянину та був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання,розповіла речниця.