Поліцейські розшукують 19-річну матір, яка покинула немовля в кімнаті гуртожитку

11:56, 14 жов. 2019
 
Поліцейські розшукують 19-річну матір, яка покинула немовля в кімнаті гуртожитку

Поліцейські розшукують 19-річну матір, яка покинула місячну дитину в кімнаті. Правоохоронцям про відсутність матері біля немовля повідомили сьогодні працівники швидкої, розповіла пресофіцерка відділу комунікації Нацполіції в області Марія Юстицька.

Медиків до соціального гуртожитку, який знаходиться у Рівному, викликала вахнерка. До останньої звернулися сусіди, що у кімнаті плаче покинута дитина. Двері туди відкрили та викликали медиків, адже у дитини були тілесні ушкодження.  У хлопчика  попередньо діагностували зариту черепно-мозкову травму та двобічну пневмонію.

Немовля госпіталізували у реанімаційне відділення, додала Марія Юстицька. Про матір відомо, що їй 19 років, вона уродженка Гощанського району разом із сином, якому сьогодні виповнилося 26 днів. За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за статтею злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною та залишення в небезпеці. Поліцейські розшукують матір та встановлюють усі обставини події.