Баскетбол. Жінки. БК "Рівне" сьогодні відкриває сезон (ОНОВЛЕНО)

14:24, 20 вер. 2019
 
Баскетбол. Жінки. БК

Гра за участі жіночої команди БК “Рівне” стане першим матчем у новому сезоні в Чемпіонатах України з баскетболу у всіх лігах. Вже сьогодні, 20 вересня о 15:00 у столичному Палаці Спорту відбудеться старт жіночої Суперліги: віце-чемпіон та один з фаворитів сезону місцевий “Київ-Баскет” зустрінеться з БК “Рівне”. Про це повідомив речник клубу Олександр Мрозович. 

Загалом 20 вересня у Палаці спорту відбудеться баскетбольний день: гра вищезгаданих жіночих команд передуватиме матчу чоловічої Ліги Чемпіонів між "Київ-Баскетом" і "Капфенбергом".

 

Переглянути матч за участі рівнянок можна буде у прямому ефірі за посиланням ТУТ.

Про результат поєдинку ми повідомимо у цьому матеріалі згодом.

________

18:00

Гравчині БК "Рівне" першими відкрили рахунок, зі штрафного один м’яч закинула наша центрова Тетяна Гаврильчик. Стартова десятихвилинка завершилася з мінімальною перевагою киянок 16-15. Але вже на велику переву команди пішли за рахунку 38-29 на користь киянок. У другій половині "Києв-баскет" розвинув свій успіх і довів матч до перемоги з рахунком 80-62. У складі БК "Рівне" найбільше очок, – вісімнадцять, – набрала Вікторія Шматова.

Наступну гру у рамках Суперліги підопічні Валерія Жартуна теж зіграють на виїзді проти "Винницьких блискавок". Матч відбудеться 19-го жовтня.