Зеленський звільнив голів адміністрацій на Рівненщині (ОНОВЛЕНО)

14:29, 19 вер. 2019
 
Зеленський звільнив голів адміністрацій на Рівненщині (ОНОВЛЕНО)

Мова йде про очільників Дубенської РДА Юрія Парфенюка, Березнівської РДА Віталія Люшина, Радивилівської РДА Олега Ващука, Острозької РДА Богдана Туровича, Млинівської РДА Петра Рухера, Корецької РДА Сергія Чернія. Відповідні розпорядження з’явились на сайті глави держави.

У всіх випадках мотивація вказана «у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України».

Найдовше на своїх посадах були Юрій Парфенюк та Олег Ващук, перший став головою після призначення Петром Порошенком у березні 2015-го, інший – у травні того ж року. Богдан Турович та Сергій Черній працювали із квітня 2016-го. Петро Рухер та Віталій Люшин у крісла голови РДА сіли в березні 2017-го.

Нагадаємо, 10 вересня під час візиту на Рівненщину президент Володимир Зеленський представив нового голову ОДА – Віталія Коваля. Поки новий керівник області звільнив лише першого заступника – Віталія Ундіра. 

Як повідомила представниця пресслужби Рівненської ОДА Тетяна Панасюк, до призначення нових очільників районів обов’язки голови покладаються на перших заступників або заступників. Додамо, що голів інших десяти РДА на Рівненщині глава держави звільнив раніше. 


Чи будуть сьогодні інші кадрові рішення від Володимира Зеленського, що стосуються Рівненщини, ми повідомлятимемо у цьому матеріалі.