На Костопільщині чоловіка підозрюють у смертельному побитті дружини (ФОТО)

20:01, 24 сер. 2019
 
На Костопільщині чоловіка підозрюють у смертельному побитті дружини (ФОТО)

Черговий конфлікт між подружжям зчинився учора, 23 серпня. Від завданих тілесних ушкоджень 41-річна жителька села Яполоть на ранок померла.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що дружина та 41-річний чоловік зловживали алкогольними напоями та перебивались тимчасовими заробітками. Подробиці розповідає пресофіцерка поліції області Марія Юстицька:

– Того вечора вони знову випивали. Після застілля між парою виник конфлікт, під час якого господар кілька разів вдарив дружину руками та ногою. Подружжя лягло спати, а на ранок жінка вже не подавала ознак життя. Він сам викликав «швидку» та повідомив до поліції. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок травми живота з ушкодженням внутрішніх органів,каже пресофіцерка. 

 

"41-річного жителя села Яполоть затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання,повідомив заступник начальника Костопільського відділу поліції – начальник слідчого відділення Юрій Регеза.Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)".

Чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.