У поліції розповіли про дві учорашні ДТП за участі мотоциклістів (ФОТО)

15:11, 19 сер. 2019
 
У поліції розповіли про дві учорашні ДТП за участі мотоциклістів (ФОТО)

Вчора, 18 серпня трапились дві автопригоди за участю мотоцикліста та малолітнього пішохода у місті Костопіль та Сарненському районі. Про це повідомила пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька. 

– Близько 07:10 до поліції повідомили медики, що до приймального відділення Костопільської центральної районної лікарні доставили важко травмованого чоловіка без свідомості. Поліцейські з’ясували, що водій мотоцикла, 47-річний костопільчанин на вулиці Чубинського районного центру не впорався із керуванням та допустив падіння транспортного засобу. У мотоцикліста медики діагностували важку відкриту черепно-мозкову травму, розповіла пресофіцерка.
 
 
Ще одна ДТП за участю мотоцикліста сталася у селі Глушиця Сарненського району. Пів на восьму вечора 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Сокіл», допустив наїзд на 10-річного односельця, який раптово вибіг на проїзну частину.
 
 
– У малолітнього лікарі попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій скроні та госпіталізували до медзакладу. За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху тривають досудові розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України, додала Марія Юстицька.