Міська влада не виключає, що гроші за коригування проекту "Авангарду" вимагатиме від попереднього проектанта

17:03, 14 сер. 2019
 
Міська влада не виключає, що гроші за коригування проекту

Начальник управління капітального будівництва Рівного Сергій Кушнір не виключає можливості того, що міська влада буде стягувати гроші, витрачені на коригування проекту стадіону "Авангард" з львівської фірми "Артпростір". Про це він сказав учора в ефірі програми "Тема дня".

Нагадаємо, фірма "Артпростір" за півтора мільйона гривень розробила на замовлення управління капітального будівництва проект. За цим проектом у березні розпочали реконструкцію. В процесі реконструкції виявили, що стіни, які планували залишити, покриті грибком і їх необхідно зносити.

 
За словами Сергія Кушніра, львівські проектанти не йшли на контакт, тому угоду на коригування проекту уклали з рівненською фірмою "Орбіта Будпроект". За це міська влада заплатить проектанту мільйон гривень.
 
 
– Ті витрати, які ми понесли на коригування новому проектанту, коли вони будуть оплачені, ми відповідно зможемо вимагати і компенсувати від "Артпростору",сказав начальник УКБ Рівного Сергій Кушнір.
 
Що з цього приводу думає директор "Артопростору" Михайло Білик нам дізнатися не вдалося. За відомим нам номером він слухавки не брав. А от вчора перед ефіром програми "Тема дня" нашому журналісту у телефонній розмові він сказав, що інформацією про необхідність коригування проекту він не володіє.