"Сьогодні. Головне" від 14 червня 2021 року

14 чер. 19:54


- Понад 1,3 мільйона тон зернових планують зібрати у 2021-му аграрії області.

- У селі Дюксин відбулася літературна зустріч з братами Капрановими, авторами книги "Паперові солдати", що розповідає про уродженця села Ніла Хасевича. 

- Театралізована екскурсія маршрутом вікових дерев пройшла у Рівному.

- Перевізники Рівненщини звернулися до обласної державної адміністрації із обгрунтуванням та пропозицією переглянути тарифи для розрахунку вартості проїзду у громадському автотранспорті на приміських та міжміських маршрутах. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко. Нагадаємо, востаннє вартість проїзду у приміських та міжміських маршрутках на Рівненщині змінювалася у січні 2018-го року. Тоді перевізники підняли тариф із 60 копійок до однієї гривні за кілометр. На скільки може зрости тариф на перевезення пасажирів у приміському та міжміському громадському автотранспорті? Пасажири маршруток на яких напрямках відчують здорожчання найбільше? Про це говоритимемо сьогодні із президентом громадської організації "Союз перевізників України" Валентином Демчуком і заступником начальника обласного управління інфраструктури та промисловості Віталієм Харковцем.

- Особи, які отримали щеплення двома дозами вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров’я. Сьогодні, під час брифінгу в обласній державній адміністрації, директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Олег Вівсянник наголосив, що свідоцтво можна отримати одразу після щеплення другою дозою вакцини і тільки в паперовій формі. Де можна отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію? На який термін видається свідоцтво та для чого воно взагалі потрібне? Про це будемо говорити із координаторкою з вакцинації від ковід в Рівненській області  Оленою Гандзюк.

Інші випуски
Більше відео