"Сьогодні. Головне" від 07 червня 2021 року

7 чер. 19:00


– Майже 400 людей отримали у Рівному щеплення від ковіду в центрі вакцинації. Працював він цими вихідними в обласному діагностичному центрі. 

– Вбивство 35-річного рівнянина, яке трапилося три роки тому, розкрили.  

– Пішки до Одеси. Рівненська письменниця Ксенія Циганчук вирушила у піших похід. 650 кілометрів планує здолати за три тижні. 

– У Рівному пройшов парад близнюків. 

– Цього літа на Рівненщині вперше після вимушеної перерви через пандемію коронавірусу запрацюють дитячі оздоровчі табори. Минулої суботи в таборі "Електронік" стартував перший у 2021 році заїзд. Також в цьому місяці планують розпочинати роботу  "Країна мрій", "Агатівка" і санаторій "Горинь". А в липні - "Веселка", "Берізка" і "Сигнал". Про це Суспільному розповіла заступниця начальника департаменту розвитку адмінпослуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Оксана Процюк.

– Як оздоровчі табори готуються до старту сезону? На яку кількість дітей там чекають цього літа? Як вплинули на дитячі оздоровчі заклади на Рівненщині протиепідемічні обмеження? Про це у студії Суспільного будемо говорити із начальницею відділу Департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА Оксаною Процюк. 

 

Інші випуски
Більше відео