"Сьогодні. Головне" від 04 червня 2021 року

4 чер. 19:54


- Обласна рада виділила кошти на новостворений меддепартамент. А от за звернення з приводу неналежної роботи голови облдержадміністрації депутати не проголосували.

- Після дворічної перерви на Рівненщині запрацюють дитячі оздоровчі табори.

- Сеанс одночасної гри у шахи відбувся у Рівному. З гросмейстером зі Львова змагалося 15 юних шахістів.

- Завтра почнеться вакцинація жителів Рівненщини, які записалися на щеплення у сімейного лікаря або через мобільний додаток "Дія". Медики вже розпочали зв’язуватися із пацієнтами та запрошувати їх до актової зали Рівненського обласного діагностичного центру, де цими вихідними запрацює Центр вакцинації. У центрі працюватимуть мобільні бригади вакцинаторів, повідомила координаторка з вакцинації на Рівненщині Олена Гандзюк. Людям, які виявили бажання пройти щеплення, необхідно очікувати на телефонний дзвінок та з’явитись на вакцинацію у запропонований день. Якою вакциною щеплюватимуть у Центрі? Наскільки Рівненщина забезпечена вакцинами? Як загалом проходить вакцинація в області? Про це поговоримо із координаторкою з вакцинації на Рівненщині Оленою Гандзюк.

- Вчора зазнав DDoS-атаки сайт рівненської агенції журналістських розслідувань Четверта влада. Це сталося після публікації матеріалу про весілля начальника відділу Головного управління Держгеокадастру в області та депутата Рівнеради Святослава Стельмащука. Редактор агенції журналістських розслідувань Володимир Торбіч вважає ці події пов’язаними між собою. Суспільному за декілька годин до початку нашого ефіру він також повідомив, що редакція поки не зверталася із заявою до поліції. Начальника відділу Головного управління Держгеокадастру в області та депутат Рівнеради Святослав Стельмащук у телефонній розмові заявив журналістам Суспільного що немає відношення до DDoS-атак на сайт Четвертої влади. У нашій студії -  регіональна представниця Інституту масової інформації в Рівненській області Ганна Калаур.

Інші випуски
Більше відео