"Сьогодні. Головне" від 01 червня 2021 року

1 чер. 19:00


– З 20-ти тисяч зареєстрованих на сьогоднішнє ЗНО з української мови та літератури на пункти тестування не з’явилося понад 4 тисячі. 

– Охочих полетіти на відпочинок закордон на Рівненщині цьогоріч побільшало. Збільшилася і кількість країн, куди можна потрапити на відпочинок. 

– У селі Тростянець хвилюються за долю школи. За словами директорки, у закладі хочуть залишити початкові класи, а старших школярів перевести до інших населених пунктів. 

– Рівненський "Верес" переміг у Києві "Оболонь" і забезпечив собі щонайменше "срібло" чемпіонату. 

– Депутати Рівненської обласної ради не розглядатимуть на найближчому засіданні сесії питання про контракт з директором "Міжнародного аеропорту Рівне". Зняти його з розгляду вчора одноголосно вирішили члени президії. Причина такого рішення - лист Служби Безпеки України, в якому йдеться про те, що в переліку вимог до кандидатів на цю посаду відсутні необхідні кваліфікаційні вимоги. Натомість, на сесійному засіданні 2-го червня депутати обласної ради розглянуть питання про внесення змін до Статуту комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Рівне".

– Які саме зміни збираються внести депутати до Статуту обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Рівне"? Коли повторно оголосять про прийом документів від бажаючих очолити летовище? Чи може "Міжнародний аеропорт Рівне" стати точкою капіталізації регіону і та транспортним центром області? Про це говоримо із головою комісії обласної ради з економічних питань та комунальної власності Андрієм Пехотіним. 

Інші випуски
Більше відео