"Сьогодні. Головне" від 13 квітня 2021 року

13 кві. 19:53


- 1600 доз китайської вакцини CoronaVac привезли сьогодні на Рівненщину.

- Частина батьків учнів 1-ї рівненської музичної школи влаштували акцію протесту. Вони не хочуть переселення школи в іншу частину міста.

- 7 років тому в Україні оголосили АТО. Рівнянин Федір Капустинський був серед перших, хто у 2014-му пішов боронити країну. 

- У Рівному відбувся фінал чемпіонату України серед дівчат 2005-го року народження. Зустрічалися команди Рівного та Вінниці. 

- Створити на базі "Будинку ветеранів", розташованого на вулиці Гур’єва у Рівному, міський комунальний заклад. З такою ініціативою до Рівнеради звернулися волонтери, які займаються соціальною допомогою учасникам бойових дій. Про це Суспільному повідомив співорганізатор громадської ініціативи "Будинок ветеранів" Олександр Гребенюк. Фінансувати роботу закладу планують в межах комплексної міської соціальної програми "Турбота". Створення на базі "Будинку ветеранів" комунального закладу вже погодила бюджетна комісія Рівнеради. Скільки коштуватиме місту утримання такого комунального закладу? Які спеціалісти там працюватимуть та які послуги зможуть отримувати учасники бойових дій?

Інші випуски
Більше відео