"Сьогодні. Головне" від 12 квітня 2021 року

12 кві. 19:00


- Батьки 5-річної Злати скаржаться на стоматполіклініку. Мовляв, їх донці там відмовили у меддопомозі. 

- Маршрутка номер 31 у тестовому режимі почала курсувати від рівненського мікрорайону "На щасливому" до автостанції "Чайка". 

- Майже п’ять тисяч учасників склали пробне зовнішнє незалежне оцінювання на Рівненщині. 

- Кримський татарин Менан Менанов, який переселився до Рівного у 2014-му, потрапив до книги рекордів України. Чоловік створив унікальне панно з дерева. 

С: - Управління транспорту і зв’язку Рівненської міської ради вирішило розірвати договір із двома підприємцями, які надавали послуги з перевезень пасажирів у громадському транспорті. Йдеться про перевізників, які частково обслуговують у Рівному чотири маршрути. Рейси обіцяють зняти сьомого травня. Таку інформацію Суспільному підтвердив виконувач обов’язків начальника управління транспорту Рівненської міської ради Дмитро Царук.

- Що стало причиною намірів розірвання договору між Рівненською міською радою та перевізниками? Як це вплине на графік руху та якість послу? Про це говоритимемо сьогодні із виконувачем обов’язків начальника управління транспорту Рівненської міської ради Дмитром Царуком. Також до нашої розмови онлайн приєднається президент громадської організації "Союз перевізників України" Валентин Демчук. 

 

Інші випуски
Більше відео