"Сьогодні. Головне" від 09 квітня 2021 року

9 кві. 20:02


- Родина Мамчурів хоче через суд демонтувати пам’ятник художнику Георгію Косміаді, що розташований неподалік від їхнього будинку.

- Півсотні дорослих собак, а крім них ще й цуценята знайшли прихисток на подвір’ї подружжя Котів з села Бугаївка.

- 7 адмінпротоколів про недотримання карантинних обмежень склала поліція на власників закладів громадського харчування у Рівному упродовж тижня.

- Ділянку у 8 гектарів для будівництва футбольної бази клубу "Верес" Рівнерада може виділити вже наступного тижня.

- Надати гарантії співфінансування дитячого садочка на вулиці Коновальця вимагають від міської влади представники ініціативної групи, які відстоюють будівництво дошкільного закладу, та голова Рівненської облдержадміністрації. 14 квітня на засідання ДФРР мають розглянути питання виділення 60 мільйонів гривень на добудову дитсадка. Це стане можливим за умови співфінансування з міського бюджету у розмірі 33-х мільйонів. Схвильовані тим, що часу залишилося небагато, представниці ініціативної групи зустрілися сьогодні з представниками міської та обласної влади. Що вирішили представники обласної та міської влади на зустрічі? Що потрібно, аби дитсадок на Коновальця добудували? Та чи існує ризик перетворення цього об’єкта на довгобуд?

Інші випуски
Більше відео