"Сьогодні. Головне" від 19 березня 2021 року

19 бер. 19:00


– Хресної ходи в Рівному у неділю не буде. Про це міська влада домовилася із представниками Української православної церкви Московського патріархату. 

– Дитячу лікарку-ендокринолога звільняють із обласного диспансеру радіаційного захисту населення. Керівництво закладу вирішило реорганізувати цей кабінет. 

– Дитяче паліативне відділення у Дядьковичах досі не здали в експлуатацію. Крім того, коштів, які виділяє для його пацієнтів національна служба здоров’я, не вистачає. 

-  Десять підприємств упродовж цього тижня за борги відключили від водопостачання працівники "Рівнеоблводоканалу". Їх загальний борг за надані послуги становить майже 150 тисяч гривень. Загалом юридичні особи та підприємці завинили "Рівнеоблводоканалу" 9 мільйонів 300 тисяч гривень, - проінформували Суспільне комунальники. Проте, директор одного з відключених підприємств вважає, що "Рівневодоканал" не виконував умов договору, а тому планує оплатити борг і подати на комунальників до суду. 

- Як "Рівневодоканал" визначає, кого із боржників відключити від водопостачання? Чи планує комунальне підприємство відключати житлові квартири та будинки? Наскільки правомірні такі відключення у період дії карантинних обмежень? Про це сьогодні говоримо у студії разом із заступником директора "Рівнеоблводоканалу" Миколою Ткачуком і адвокаткою Тетяною Бідюк. 

Інші випуски
Більше відео