"Сьогодні. Головне" від 17 березня 2021 року

17 бер. 19:00


– Підприємці прийшли до обласної адміністрації. Вони вимагали, щоб у місті та області не запроваджували "червону" зону карантину. 

– Українську мову почала вчити ще живучи в Пекіні, бо вийшла заміж за рівнянина. Нині Чжоу Хоу переїхала в Рівне і навчає українців різного віку китайській. 

– "Ті, хто світлили історію". Виставку фундаторів західноукраїнського фотомистецтва відкрили в Рівненському обласному краєзнавчому музеї. 

– Головою ради депутати обрали Сергія Кондрачука на сесії другого грудня минулого року. Він був єдиним запропонованим на цю посаду кандидатом. За Сергія Кондрачука віддали свої голоси 35 депутатів з 35-ти зареєстрованих під час голосування у сесійній залі. Під його головуванням вже відбулося шість пленарних засідань. На одному з яких прийняли бюджет Рівненщини на цей рік. Втім саме обрання Сергія Кондрачука на посаду голови його опоненти все ще оскаржують у суді. 

Про перші результати роботи голови Рівненської обласної ради, про його обіцянки та рішення – поговоримо зараз із самим Сергієм Кондрачуком. 

 

Інші випуски
Більше відео