"Сьогодні. Головне" від 24 лютого 2021 року

24 лют. 19:00


- Майже два мільйони гривень щомісяця на виплату заробіної плати може недоотримати обласний фтизіопульмонологічний медичний центр починаючи з квітня. 

 

- В адмінбудівлі підприємства "ПрикарпазЗахідтранс" у Рівному проводили процесуальні дії працівники Національного антикорупційного бюро у супроводі СБУ. 

 

- Реконструкцію стадіону "Авангард" у Рівному не включили у програму "Велике будівництво". 

 

У понеділок у будинку на Соборній, 14 у Рівному обвалився балкон. Будівлю обслуговує компанія "Чистота і порядок". За словами керівника житлового відділу УЖКГ Олександра Колесника, управляюча компанія, коли брала будинок на баланс, мала його обстежити, а щодо виявлених проблем на балконах, скласти припис на ім’я власника кваритири.

 

Чому падають балкони рівненських будинків? Чи існує реєстр аварійних архітектурних споруд і житлових будинків міста? У скількох аварійних будинках зараз живуть люди? Про це говоримо сьогодні у студії Суспільного із начальником відділу житлового фонду управління житлово-комунального господарства Олександром Колесником та кандидатом технічних наук, професором кафедри будівництва НУВГП Олександром Борисюком. 

Інші випуски
Більше відео