Локдаун і тариф газопостачання || "Тема дня"

19 січ. 17:52


Сьогодні, 19 січня, відбулось позачергове засідання Рівненської обласної ради. У залі із 64-х зареєструвалось 45 депутатів, відтак, сесія правомочна. Як інформувала раніше пресслужба ради, у порядку денному на позачергове засідання три питання-звернення:

Про звернення Рівненської обласної ради до президента України, Кабінету міністрів та Верховної ради щодо необхідності скасування рішення про необґрунтоване підвищення тарифів та збільшення видатків на субсидії;

Про звернення Рівненської обласної ради до президента України, Верховної ради та Кабінету міністрів щодо відновлення пільг з оплати електроенергії для населення, яке постійно проживає в 30-кілометровій зоні атомних електростанцій;

Про звернення Рівненської обласної ради до президента України, Кабінету міністрів, Міністерства оборони, Комітету Верховної ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки щодо недопущення перереєстрації та передислокації військових частин з міста Дубно Рівненської області до міста Копичинці Тернопільської області.

Разом із сесією під стінами ради знаходяться люди, які протестують проти підвищення тарифів. 

В Україні наразі діють ринок електроенергії та ринок природного газу. Тому споживачі можуть самостійно обирати постачальників енергоносіїв.

Як це зробити і чи варто робити це зараз в період опалювального сезону? Про все це говоримо сьогодні з експертами:

 

Сергієм  Пінчуком, експертом з питань житлово-комунального господарства Офісу підтримки і впровадження реформ при Мінрегіоні та Тарасом Прокопчуком, заступником начальника управління, начальником відділу енергетики  департаменту ЖКГ РОДА.

Інші випуски
Більше відео