Квоти для іноземних виробників міндобрив: аргументи "за" та "проти" || Тема дня від 13 липня 2020

13 лип. 20:00


970 працівників "Рівнеазоту" можуть втратити роботу. Така цифра фігурує у зверненні, яке минулого четверга на сесії Рівнеради підтримали депутати. Міські обранці звернулися до нардепів від Рівненщини та центральних органів влади з проханням захистити вітчизняного виробника. Інформацію про можливі кадрові скорочення Суспільному підтвердив керівник з комунікацій компанії Group DF, до складу якої входить хімічне підприємство, Олег Арестархов. За його словами, до таких наслідків може призвести відмова від запровадження на державному рівні квот для іноземних виробників мінеральних добрив та зниження попиту на мінеральні добрива українського виробництва. 

- Як вплине відмова держави від запровадження квот для іноземних виробників мінеральних добрив на роботу хімічного підприємства "Рівнеазот"? Як це позначиться на наповнюваності бюджету Рівного? Що думають з цього приводу покупці мінеральних добрив: фермери та агропідприємства?

Про це говоримо сьогодні у "Темі дня". Зважаючи на протиепідемічні заходи з гОстями спілкуватимемося онлайн. До розмови сьогодні приєднаються заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська, голова фермерського господарства "Агропоступ" Вадим Сав’юк.

Інші випуски
Більше відео