ЗНО 2020 на Рівненщині || Тема дня від 10 червня 2020

10 чер. 20:32


Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 15-го червня 2020-го року. Відповідний наказ опубліковано на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Школярі Рівненщини, згідно з документом, складатимуть ЗНО в один день із іншими областями України. Не зважаючи на те, що в регіоні досі не повністю послаблено карантинні обмеження. 

- Скільки осіб зареєструвалися для участі у пробному Зовнішньому незалежному оцінюванні на Рівненщині? Чи готові пункти тестування області до проведення ЗНО? Як вплинуть на проведення пробного та основного ЗНО в області - карантинні обмеження?

Про це говоримо сьогодні у "Темі дня". Зважаючи на карантинні заходи, з нашими спікерами будемо говорити онлайн. До розмови приєднаються директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, відповідальний за проведення ЗНО в області Ігор Опольський та начальниця відділу загальної середньої та дошкільної освіти Рівненської обласної державної адміністрації Вікторія Кацеба.

Інші випуски
Більше відео