Е-паспорти – в "ДІЇ" || Тема дня від 06 травня 2020

6 тра. 19:59


У квітні Уряд прийняв постанову «Про реалізацію експериментального проекту щодо застосування паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон - в електронному вигляді». Відповідне повідомлення опублікували на сайті Кабінету міністрів України. Згідно з текстом постанови, електронні паспорти є цифровими аналогами паперових документів.

Що таке електронний паспорт? Чи є електронний паспорт офіційним документом, що посвідчує особу? Чи можна за наявності лише електронного паспорта отримати послугу у банку, чи ЦНАПі?

Про це говоримо сьогодні у "Темі дня". Зважаючи на карантинні обмеження, зі спікерами сьогодні спілкуватимемося в режимі онлайн. І, як завжди, у прямому ефірі. До розмови у студії приєднаються речниця Міграційної служби Рівненщини Валентина Іванюк, директорка Рівненського Центру надання адмінпослуг Наталія Хомич, а також спеціалістка з комунакацій "ПриватБанку" Анжела Дзинзюра і старший інспектор управління патрульної поліції в області Іван Івашинюта.

Інші випуски
Більше відео