COVID-19 в обласній лікарні: результати розслідування || Тема дня від 30 квітня 2020

30 кві. 19:59


У Рівненській обласній лікарні несвоєчасно розпочали заходи з протидії коронавірусу і, як наслідок, відбулося внутрішньолікарняне поширення інфекції. Такий висновок комісії обласної адміністрації після проведення розслідування озвучив вчора на брифінгу заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко. Нагадаємо, станом на вечір понеділка було оголошено про 88 хворих на COVID-19 працівників обласної лікарні.

 

- Хто відповідатиме за несвоєчасний, за версією перевірки, початок заходів з протидії поширенню коронавірусу у лікарні? Про яку саме відповідальність йдеться? Що думає про висновок комісії обласної адміністрації керівництво лікарні?

 

Про це говоримо сьогодні у "Темі Дня". Зважаючи на карантинні заходи, з нашими спікерами ми сьогодні спілкуватимемося телефоном. Як завжди, у прямому ефірі. До розмови у студії згодом приєднаються заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко, головний лікар обласної клінічної лікарні Іван Зима та начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

Інші випуски
Більше відео