Навчання за допомогою дистанційних технологій: як це працює на Рівненщині || Тема дня від 17 березня 2020

17 бер. 19:58


З початку цього тижня в усіх закладах загальної середньої освіти області, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки, розпочався процес навчання за допомогою дистанційних технологій. Про це Суспільному повідомила начальниця відділу загальної, середньої та дошкільної освіти Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Вікторія Кацеба. Нагадаємо, минулої п’ятниці школярі та студенти вищих навчальних закладів і закладів профтехоствіти області пішли на карантин через небезпеку поширення коронавірусу. 

Як відбувається процес дистанційного навчання на Рівненщині під час карантину? Чи існують механізми охоплення дистанційною освітою усіх школярів? Чи навчаються дистанційно студенти вишів?

Про це говоримо сьогодні у студії програми "Тема Дня" із завідувачкою міського методичного кабінету Рівненського управління освіти Мирославою Жовтан та начальницею відділу загальної, середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Вікторією Кацебою.

Інші випуски
Більше відео