Евакуація з Уханю: чи могли евакуйованих розмістити на Рівненщині і чи готові в області протистояти вірусу || Тема дня від 21 лютого 2020

21 лют. 20:00


45 українців та 27 громадян інших держав вчора літаком евакуювали із китайського міста Ухань до України. Повітряне судно приземлилося у міжнародному аеропорту Харкова. Тоді ж на офіційному сайті Уряду з’явилося повідомлення, що усі пасажири почуваються добре. З Харкова їх автобусами доправили на карантин до селища Нові Санжари у Полтавській області. Там евакуйованих зустріли протестувальники.

Чому люди у Нових Санжарах виступили проти розміщення евакуйованих у санаторії на території селища? Чи існував сценарій, за яким українців з Уханю могли розмістити на карантин на Рівненщині? Наскільки небезпечний корона вірус? І чи готова Рівненщина до боротьби із цим вірусом?

Про це говоримо сьогодні у програмі "Тема дня" із завідувачем відділення особливо небезпечних інфекцій Обласного лабораторного центру Сергієм Шуляренком та психотерапевтинею Анною Петруковою.

Інші випуски
Більше відео