На UA: РІВНЕ за 100 днів своєї роботи звітуватиме голова облради Сергій Кондрачук

На UA: РІВНЕ за 100 днів своєї роботи звітуватиме голова облради Сергій Кондрачук

16 бер. 2021

У середу, 17 березня, у програмі «Сьогодні. Головне» на Суспільному UA: РІВНЕ  про перших 100 днів своєї роботи на посаді розповість голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук.

Головою обласної ради Сергія Кондрачука депутати обрали на сесії другого грудня минулого року. Він був єдиним запропонованим на цю посаду кандидатом. За Сергія Кондрачука віддали свої голоси 35 депутатів із 35-ти зареєстрованих у сесійній залі.

Команда проєкту у прямому ефірі аналізуватиме діяльність голови облради. Для посадовця – це можливість прозвітувати, а глядачам Суспільного – дізнатися про зроблене за 100 днів роботи. 

Програма «Сьогодні. Головне» на UA: РІВНЕ розпочнеться 17 березня о 19:00

Стрім-трансляцію проєкту дивіться онлайн на сайті UA: РІВНЕ та на  ютуб-каналі мовника. 

Перший ефір циклу на UA: РІВНЕ відбувся 11 березня. Звітував -  Олександр Третяк, міський голова Рівного. Переглянути відео можна за посиланням. 12 березня журналісти Суспільного разом із кандидатом наук з державного управління Сергієм Штурхецьким та депутатом Рівнеради попереднього скликання Назарієм Поліщуком аналізували 100 днів роботи депутатів Рівненської міської ради. Відео - тут.

Загалом заплановано чотири подібних ефіри. Звіти обох очільників та аналіз діяльності міської та обласної рад.

    Читайте також: На UA: РІВНЕ про сто днів своєї роботи розкаже міський голова Рівного Олександр Третяк

Нагадаємо, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільним радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) UA: РІВНЕ входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Оперативні новини Рівненщини шукайте на діджитал-платформах: