UA: РІВНЕ відвідали майбутні юридичні журналісти

UA: РІВНЕ відвідали майбутні юридичні журналісти

15 лют. 2021

У суботу, 13 лютого, вперше після тривалої  вимушеної перерви, Рівненську філію Суспільного відвідали слухачі групи юридичної журналістики інституту права НУВГП.

Збірна команда молоді різного віку, які паралельно з основним навчанням опановують юридичну журналістику, ознайомилась з роботою Суспільного мовника.

Гості оглянули телевізійні і радіостудії, дізнались про творчо-виробничі процеси створення і поширення контенту, організаційні моменти, історію рівненського Суспільного.

«Кожен наш студент знає, що Суспільний телеканал UA: РІВНЕ відрізняється від інших каналів тим, що правда, чесність, справедливість – це його пріоритети. Суспільний мовник – незаангажований, позбавлений різних впливів. І висвітлювати події так як Суспільне, в регіоні не може ніхто. Тому  студенти, які стежать за роботою UA: РІВНЕ на всіх платформах, дуже хотіли  прийти і побачити процеси із середини, поспілкуватись із журналістами, побувати у студіях», — говорить кураторка групи юридичної журналістики Людмила Стасюк.

Про принципи і цінності, методи Суспільного, щоденну роботу і  непередбачувані ситуації під час прямих ефірів, студентам розповів продюсер філії Михайло Чубай. Гостей зацікавив принцип конкурсного відбору проєктів «Створюй із Суспільним».

«Я підписаний на платформи Суспільного. Крім рівненських новин, переглядаю сторінки UA: КРИМ та UA: ПЕРШИЙ. Крім юриспруденції і журналістики, займаюсь громадською роботою  і якщо потрібно отримати фактаж, оперативну  і достовірну інформацію, відразу дивлюсь, як це подає Суспільне, без викривлень і домислів. Сьогодні я зрозумів як працює Суспільне із середини. Одне діло знати як влаштоване Суспільне юридично і законодавчо, і зовсім інша справа побачити і поспілкуватись з людьми, які його створюють. Відчув дух справжньої журналістики», — поділився враженнями студент 5 курсу факультета права НУВГП, слухач групи юридичної журналістики Микола Тимощук.

Нагадаємо, Суспільне Рівне це -  телеканал UA: РІВНЕ, UA: Українське радіо Рівне, цифрові платформи:

Регіональні новини на сайті;

Телеканал UA: РІВНЕ онлайн на сайті філії;

UA: Українське радіо Рівне онлайн на сайті.

Частоти UA:Українське радіо Рівне у Рівненській області:

  • Рівне - 87,8 FM;
  • Зарічне - 103,8 FM;
  • Дубровиця - 106,6 FM;
  • Демидівка - 102,9 FM;
  • Корець - 107,2 FM;
  • Березне - 104,0 FM.

Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.