У Рівному представлять другий сезон документального серіалу «Крутий заміс»

У Рівному представлять другий сезон документального серіалу «Крутий заміс»

14 гру. 2020

Студія DocNoteFilms – творці документального серіалу «Крутий Заміс», який розповідає про життя ветеранів АТО, які повернулися з фронту та розпочали власну справу, вирушили в промо-тур Україною.

Допрем’єрний показ у Рівному відбудеться  16 грудня о 12:00 у «Майстерні міста Рівне» (вулиця Лермонтова,6). Проєкт представлять продюсер та автор ідеї Сергій Малярчук, режисер Костянтин Кляцкін та оператор Павло Липа.

Суспільний мовник Рівненщини інформаційно підтримає подію, розповівши про неї на цифрових платформах. Крім того, на прем’єрній локації працюватиме знімальна група UA: РІВНЕ.

Рівняни побачать серію, присвячену ветерану Юрію Поліщуку то його центру дитячого здоров’я «Бейбідок», а також серію про Вінницю.

 «Крутий заміс-2» зняла студія DocNoteFilms за підтримки Українського культурного фонду. UA: Суспільне мовлення здійснює інформаційну підтримку проєкту і має ексклюзивні права на показ стрічки.

«Крутий заміс» – це два сезони, 18 серій та понад 50 героїв з усієї України. Жодних рамок, жодної цензури: лише невимушені розмови, секрети успіху, кумедні байки та роздуми про найважливіше.

Нагадаємо, 6 листопада в ефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема і UA: РІВНЕ, стартував перший сезон документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс». Серіал розповідає про те, як ветерани АТО повертаються до цивільного життя, які виклики долають та як дають собі ради. Цикл історій про перипетії післяфронтового життя ветеранів-підприємців дивіться щоп’ятниці о 18:35

Загалом, прем’єра телесеріалу відбулася цьогоріч навесні. Перший сезон складається з 8 серій про київських ветеранів. А в другому серіал розповість про життя 10 підприємців, які пройшли АТО, з усієї України.