UA: РІВНЕ змінює режим роботи

UA: РІВНЕ змінює режим роботи

9 лис. 2020

Із 9 до 16 листопада Рівненська філія Суспільного  змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег. Працівники із COVID-19 перебувають на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ними контактував.

Частина телевізійної команди філії розпочала працювати дистанційно. В ефір не виходитимуть телевізійні випуски новин та вечірня інформаційно-аналітична передача «Сьогодні. Головне». Віддалено працюватиме і діджитал-підрозділ мовника.

Керівництво філії робить все можливе, аби не розширювати коло контактних осіб: працівників розділили на групи для роботи у змінах, колеги з ознаками ГРВІ залишаються вдома, всі члени команди носять маски на дотримуються соціальної дистанції.

«Рівне — в червоній карантинній зоні. Ситуація з тестуваннями в Рівненській області складна. Скерування пацієнти отримують з відтермінуванням на 7-10 днів. Тому, аби вберегти колектив від поширення інфекції, ми вирішили на тиждень призупинити телевізійне мовлення UA: РІВНЕ. Всі, хто може працювати дистанційно, перейдуть на віддалений режим роботи. Адже попереду в команди ще підготовка суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ. Дебати», який буде присвячений ІІ туру виборів міського голови Рівного. Прямий ефір має відбутися наступного тижня», — каже менеджерка Рівненської філії Суспільного Людмила Хома.

Команда Суспільного Рівненщини інформуватиме про важливі події, що відбуваються в області, через спеціальний телевізійний новинний рухомий рядок на телеканалі UA: РІВНЕ, в ефірі UA: Українське радіо Рівне, на діджитал-платформах — сайті rv.suspilne.media, фейсбук-сторінці, інстаграм, телеграм та ютуб-каналі мовника.

UA: Українське радіо Рівне працює в звичайному режимі.