Суспільне запускає мобільні додатки для Українського радіо

Суспільне запускає мобільні додатки для Українського радіо

16 лис. 2018

Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі, де б ви не були.

Додаток також дозволяє дізнаватись розклад ефірів кожної з радіостанцій, обирати окремі програми чи спецпроекти для прослуховування, побачити улюблених радіоведучих, або зберегти потрібний запис на свій мобільний пристрій.

"Найкраще свято — коли в умовах, м’яко кажучи, стриманого ставлення українських політичних еліт до незалежності Суспільного мовника, і як наслідок, дуже обмеженого ресурсу — запускається новий продукт на пристойному рівні. В даному випадку я говорю про мобільні додатки для Українського радіо, що створені Digital-командою Суспільного завдяки підтримці Ради Європи, — сказав голова правління Суспільного Зураб Аласанія. — Качайте та встановлюйте, слухайте та насолоджуйтесь — але обережно, бо Українське радіо в додатках — це майже legalize: підсадить — не зіскочите".