UA: РІВНЕ відновлює роботу

UA: РІВНЕ відновлює роботу

25 тра. 2020

З понеділка, 25 травня, Рівненська філія Суспільного частково відновила роботу після вимушеної перерви. В ефір телеканалу UA: РІВНЕ повернуться випуски новин. Команда Рівненського ньюзруму працюватиме позмінно.

«Філія відновила свою роботу у тому форматі, який у нас був з 16 березня по 8 травня. Ми продовжуємо дотримуватись всіх карантинних правил, стежити за проведенням дезінфекції приміщень і дотриманням особистих санітарно гігієнічних норм на робочих місцях. При вході в приміщення на ресепшені вимірюють температуру, працівники забезпечені масками, засобами індивідуального захисту і дезінфекторами. Частина людей залишається працювати дистанційно. Частина людей поки що на простої», — сказала менеджерка Рівненської філії Суспільного Людмила Хома.

З 12 по 25 травня усі працівники Рівненської філії Суспільного були переведені на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у семи співробітників мовника. Команда Суспільного Рівненщини працювала дистанційно, щоб забезпечувати рівнян важливою і своєчасною інформацією, яка подавалась у рухомому рядку телеканалу на сайті та на діджитал-платформах мовника.

«Цей тиждень будемо працювати у форматі двох випусків телевізійних новин о 13:00 і о 19:00. У повноцінному режимі 24/7 працював і працює наш діджитал підрозділ. Тому наш сайт, сторінка у фейсбук, інстаграм і телеграм канали UA: РІВНЕ завжди оперативно інформують про найважливіші події. Будемо стежити за станом здоров’я наших працівників, і якщо все буде добре, то з 1 червня в ефір телебачення і радіо повернеться інформаційно-аналітична передача «Тема дня». Сподіваємось, що найближчим часом ми повернемось до повноцінного функціонування»,— зазначив продюсер філії Михайло Чубай

На жаль, ускладнення, спричинені коронавірусом, забрали життя інженера філії Миколи Теремка. Один працівник одужав, двоє чекають на результати повторних тестувань, що підтвердять одужання, троє лікуються вдома.

«Щоб мінімізувати наші ризики, служба новин UA: РІВНЕ поділена на дві бригади. Готуватимемо два випуски телевізійних і два випуски радійних новин. Ньюзрум повернувся до графіку роботи карантинного режиму. Працюємо так, як до того, коли була закрита філія. Мінімізуємо контакти, не ризикуємо своїми працівниками і водночас не наражаємо на небезпеку людей, які з нами спілкуються», — розповів шефредактор новин UA: РІВНЕ Орест Гринюк.

В усіх приміщеннях UA: РІВНЕ була проведена повна дезінфекція, колеги, що контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції.