На UA: РІВНЕ стартувала інформаційна рубрика позитиву

На UA: РІВНЕ стартувала інформаційна рубрика позитиву

30 кві. 2020

Зважаючи на велику кількість тривожних карантинних новин і очевидну потребу в позитиві, команда Рівненської філії Суспільного, на період карантину, започаткувала нову лайф рубрику в інформаційних випусках новин.

Готує рубрику «Здорвенькі були» журналіст Максим Коломис:

«Моє завдання — показати, чим займаються талановиті рівняни на карантині і в такий спосіб донести до людей думку, що карантин — то жодним чином не вирок, радше шанс віднайти час для освоєння чогось нового, що неодмінно знадобиться в подальшому житті, коли карантин буде вже позаду», — ділиться Максим.

Ще один вагомий аргумент на користь створення такої рубрики – мінімізація зйомок і контактів. У такому форматі в погожі дні, дотримуючись заходів безпеки, можна знімати рубрику ледь не щодня на вулиці чи у просторому приміщенні, не наражаючи на небезпеку ні журналіста, ні оператора, ні героя сюжету.

В ефірі та на цифрових платформах мовника покажуть мотиваційні історії спортсменів, музикантів, художників, звичайних людей, які цікаво, весело і з користю проводять своє вимушене карантинне дозвілля. Від них і журналісти і глядачі дізнаються також про ідеї нових проєктів, стартапів, можливостей. Почують про події, прем’єри, які почнуть реалізовуватись відразу після карантину

Сюжети вже почали виходити в ефір телеканалу UA: РІВНЕ.  Переглянути інформаційні випуски  можна онлайн на сайті Рівненського Суспільного. Найцікавіші історії адаптовують для діджитал платформ мовника.

Крім того, від початку карантину творча команда UA: РІВНЕ підготувала серію тематичних інформаційних міжпрограмок «Без коментарів». 

У цьому контенті в стислому вигляді  і скороченій формі подається статистика, оперативна інформація, відеоряд про карантинні події і заходи регіону. В ефір вийшло вже 13, триває робота над наступними.