Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: РІВНЕ

Збалансовані новини без маніпуляцій на UA: РІВНЕ

24 бер. 2020

Станом на 24 березня в Рівненській області офіційно не зафіксовано  випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

 

Команда Суспільного Рівненщини продовжує інформувати жителів області про випадки поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

 

«Зараз кожен громадянин  хоче чути і бачити якомога більше достовірної інформації, якій можна вірити і довіряти. Він вмикає телевізор, радіо, шукає на сайті інформацію про те, що відбувається, відбулось чи буде відбуватись за тих чи інших умов. Наше завдання новини зібрати, перевірити, опрацювати та інформувати громадськість. Філія зараз працює за принципом: мінімум контактів – максимум інформації. Журналісти використовують skype, телефон, різні месенджери, аби уникнути особистих контактів. Творча команда мовника поділена на  взаємозамінні групи, які у випадку непередбачуваних обставин, підстрахують одна одну. Все що стосується епідемії і карантинних заходів, рішень місцевої влади з’ясовуємо, дізнаємось, розбираємось , висвітлюємо. Щоденна телевізійна і радіопередача «Тема дня» сфокусована на тематиці перебігу і профілактики, статистики поширення коронавірусу. Є безліч питань з приводу пандемії, карантинних заходів, які суспільне Рівненщини максимально широко і глибоко висвітлює»,— розповідає продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

 

Оперативну інформацію від Суспільного Рівненщини шукайте на цифрових платформах: 

 Дивіться і слухайте випуски новин

  • на телеканалі UA: РІВНЕ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, 
  • на Українському радіо Рівне — о 12:10, 17:10 та 20:10.

 

Детальна інформація — у теле- та радіопрограмах Рівненської філії Суспільного. 

 

Із проєктами команди Суспільного Рівненщини можна ознайомитися на сайті-візитці філії — rv.suspilne.media Там також можна переглядати телеканал UA: РІВНЕ і слухати Українське радіо Рівне онлайн.

 

Нагадаємо, станом на 14:00 24 березня в Україні лабораторно підтвердили 97 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У Київській, Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській та Черкаській областях і містах Києві та Львові оголосили надзвичайну ситуацію.

 

Із 18 березня до 3 квітня команда Суспільного Рівненщини працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».