Робота UA: РІВНЕ в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

Робота UA: РІВНЕ в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

17 бер. 2020

У зв’язку із запровадженням всеукраїнського карантину через стрімке поширення коронавірусу у Рівненській філії Суспільного відбудуться зміни у програмній сітці мовлення, графіках і формах роботи працівників.

 

За словами в.о. лінійного продюсера Рівненської філії Суспільного Сергія Татаренка, з 18 березня по 3 квітня замість щоденного ранкового прямофірного шоу з 7:00 до 9:00 на UA: РІВНЕ виходитиме «Добрий ранок» у форматі дайджестів. Глядач побачить найцікавіші уривки з минулих випусків плюс актуальні випуски новин, підготовлені напередодні ввечері.

 

Решта телевізійного контенту філії: інформаційні випуски та щоденна інформаційно-аналітична програма «Тема дня» виходять в ефір за звичним графіком.

 

  • «Тема дня» щодня у будні о 19:25
  • Новини щодня о 7:30; 8:00; 8:30; 13:30; 17:10; 19:00; 20:30

 

Оперативна і актуальна інформація про події на Рівненщині звучить в інформаційних випусках UA: Українське радіо Рівне о 12:10; 17:50 та 20:10. У щоденній передачі «Тема дня» о 17:10 відбувається спілкування з гостями на найгарячіші теми. 

 

На повну потужність працюютьть всі діджитал платформи філії: сайт, facebook, instagram, telegram, youtube.

 

«Нас, як і всю країну, ситуація з коронавірусом заскочила зненацька, а тому довелося приймати непрості, але швидкі рішення,– розповідає в.о. лінійного продюсера Сергій Татаренко.

 – Нам важливо зберегти здоров’я наших працівників, а тому їм запропонували взяти відпустки, відгули, побути вдома і не наражатись на зайвий контакт в транспорті та на роботі. Втім, з іншого боку, ми чудово усвідомлюємо нашу суспільну місію, ми зобов’язані інформувати людей про те, що відбувається навколо. Прийнята низка різних рішень. Дехто працюватиме дистанційно. Ми свідомі, що наш контент не буде таким як учора, але ми були і залишаємось мовником, близьким до нашого глядача та слухача, мовником, якому люди вірять, тому навіть у таких непростих умовах ми на всіх платформах оперативно інформуватимемо про перебіг подій».

Про організаційно-адміністративні заходи безпеки повідомила менеджера Рівненської філії Суспільного Людмила Хома:

«У зв’язку з введенням карантину адмінчастина теж вносить корективи у свою роботу. Зараз обмежено доступ сторонніх осіб на філію, проведено роз’яснювальну роботу серед працівників щодо важливості самоконтролю та суворого дотримання карантину. Закуплені антисептичні засоби для рук і поверхонь. Окремі працівники йдуть у відпустки та переходять на дистанційну форму роботи».