«Де би не був, не забуду дім». Репер Skofka 一  в ексклюзивному інтерв’ю для Суспільне Рівне

«Де би не був, не забуду дім». Репер Skofka 一 в ексклюзивному інтерв’ю для Суспільне Рівне

25 тра. 2022

Команда Суспільне Рівне продовжує серію ексклюзивних інтерв’ю з відомими людьми. Цього разу журналіст Юрій Чорнобривець поспілкувався з популярним репером Skofka (Володимиром Самолюком), який у годинній розмові поділився: чому його плутають із Kalush, як починав кар’єру реп-виконавця, коли переїхав зі Здолбунова у Київ, як реагує на хейтерів.

    Читайте також: Церква і держава під час війни — ексклюзивне інтерв’ю Суспільному архієпископа Рівненського і Острозького ПЦУ Іларіона

«Репер Skofka розповів про свою тісну співпрацю з гуртом Kalush Orchestra, який переміг на Євробаченні, та чому не приймав участь у нацвідборі. Skofka з Калушем входять в один лейбл, в них є спільні роботи, які набрали на ютубі понад 25 мільйонів переглядів. Skofka пролив світло на те, з чого розпочав з свій шлях і як став популярним. Також розповів, про свою віру, те як вибирався з Києва в перші дні війни, та про ставлення до російських артистів. Крім того, поділився про своє особисте життя, одруження та чи планує дітей. Це його перше інтерв’ю», — каже журналіст Суспільне Рівне Юрій Чорнобривець.

    Читайте також: Суспільне Рівне оновлює дизайн-систему брендів

«Люди часто плутають, думаючи що я в гурті Kalush, але я окремий виконавець Skofka. Є Альона Альна, Kalush, є я, і ми учасники одного лейблу ENKO, мета якого — створювати нову українську музику. Я плідно співпрацюю з Олегом із Kalush. Наші студії поруч. У класній атмосфері, з душею випустили 7 спільних треків. Коли Kalush виграв Євробачення, я дуже вболівав і радів. Він заслуговує на це», — розповідає Skofka.

       Читайте також: «Всі рішення приймають за їжею». Євген Клопотенко — в ексклюзивному інтерв’ю для Суспільне Рівне

«Я довго відокремлював політику від самої людини, адже люди у будь-якій країні можуть бути нормальними, а політики, — просувати не те, що потрібно, але в ситуації, що склалась, я точно розумію, що кожен в росії, принаймні з тих колег, з ким раніше тісно спілкувався, міг допомогти нам, хоча б чимось. В перші дні війни заходив на сторінки російських реперів, за творчістю яких стежив, спілкувався з ними і стиль яких вважав схожим на свій, чекав хоч якоїсь підтримки, але не бачив нічого. Було страшно і серце хотіло почути від них хоч щось. Зараз у мене змінився погляд і ставлення до них. Не слухаю їхні треки. Обов’язок кожного українця зараз — підтримувати своє», — вважає Skofka.  

Повну версію розмови дивіться на ютуб-каналі Суспільне Рівне.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: