«Запитай у лікаря»: другий телевізійний спецефір Суспільне Рівне

«Запитай у лікаря»: другий телевізійний спецефір Суспільне Рівне

26 лис. 2021

26 листопада о 19:00 на телеканалі UA: РІВНЕ у межах проєкту «Сьогодні. Головне» відбудеться новий випуск спецефіру «Запитай у лікаря».

Другий інтерактивний спецефір присвячений темі вакцинації від ковіду. На запитання глядачів відповідатимуть кандидат медичних наук Олександр Нестеренко та сімейна лікарка Яна Гриневич. Під час ефіру діятиме пряма телефонна лінія за номером: +38 (098) 133 56 56.

«Ми пообіцяли нашим глядачам, що у спецефіру “Запитай у лікаря” буде продовження, і ми виконуємо свою обіцянку. Перший ефір минулого тижня, зізнаюсь, для мене став несподіванкою. Телефон у студії був, як кажуть у таких випадках, ”червоним” — дзвінки нон-стоп. Тоді я зрозумів, що питань про вакцинацію у людей значно більше, аніж відповідей. Тому після першого телеефіру “Запитай у лікаря” ми зробили аналогічний ефір на радіо. Тепер знову на телеканалі. І на цьому зупинятися не плануємо», — каже т.в.о. продюсера Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Перший ефір відбувся 16 листопада. Переглянути відео можна на сайті та  ютуб-каналі Суспільне Рівне.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного: