Cпецефіри Суспільне Рівне до Дня Гідності і Свободи

Cпецефіри Суспільне Рівне до Дня Гідності і Свободи

19 лис. 2021

У п’ятницю, 19 листопада, команда Суспільного мовника Рівненщини проведе спецефіри на радіо і телебаченні до Дня Гідності і Свободи, який в Україні відзначають 21 листопада у пам’ять про події Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також їх учасників.

«День Гідності та Свободи – це той день, що, як на мене, заслуговує на особливу увагу. Тому ми вирішили і на радіо, і на телебаченні влаштувати спецефіри, запросити до студії активних учасників. З роками пам’ять стирає деталі, тому важливо періодично пригадувати, як усе було. Тим більше, що маємо чимало архівного відео, адже наші журналісти були в центрі тих подій. Сподіваюся, що глядачам та читачам буде цікаво. А в неділю, 21 листопада, журналісти Рівненського Суспільного долучаться до міжрегіонального спецефіру Суспільного “День Гідності”, що розпочнеться о 16:30», — каже т.в.о. продюсера Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Вечірні ефіри Суспільного будуть присвячені спогадам про Революцію Гідності, про рівнян, які брали активну участь у суспільно-політичних подіях на зламі 2013-го та 2014-го років.

О 17:10 стартує спецефір на Українському радіо Рівне. До участі у програмі запрошені учасники Євромайдану Тарас Давидюк, Юрій Шадий та Зураб Кантарія

«З гостями говоритимемо про те, що змінилося за 8 років.  Про що маємо пам’ятати? Які можливості дала революція Гідності українцям та що на нас чекає у найближчому майбутньому? Учасники поділиться спогадами про участь у революції Гідності та розкажуть про життя після неї», — розповідає радіожурналістка, ведуча спецефіру Ірина Данильчук.

О 19:20 гостями студії телеканалу UA: РІВНЕ стануть учасники Революції Гідності: журналіст Павло Шамшин, начальник управління патрульної поліції області Сергій Мерчук та капелан Тарас Климович. Ведучий телепроєкту — Роман Свирида.

Телеканал UA: РІВНЕ, Українське радіо Рівне разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного:

 

На фото мурал Юрія Журавля у Рівному.